A už jste se setkali s motorkářem, který vás vybržďuje? Já ano.
Jel jsem po dálnici se svou Octávkou, kde se opravoval nadjezd a byl tam provoz sveden do levého jízdního pruhu a snížená rychlost na 80. Jíž daleko za sebou jsem viděl dva motorkáře. Podřadil jsem, nasadil poctivých 80 a vyhodil blinkr do leva a vesele odbočil do levého, průjezdného pruhu. Pán "hovado" na motorce mě předjel vpravo a zařadil se přede mně no a co neudělal? Skočil na brzdy a začal hrozit pěstí.
Kdybych neměl naloženou rodinu, která vesele podřimovala, tak jsem snad ani nebrzdil. Občas mě někteří jedinci dokážou rozlobit na tolik, že bych si snad i vyzkoušel jaké to je mít dopravní nehodu. Od té doby stále pokukuju po koupi CarCamera.
Další případ zrovna minulý týden v koloně od Černého mostu. Se svou krabičkou, naloženou v 6ti lidech se suneme a poskakujeme. Vidím frajera v A6 jak si to šine odstavným pruhem, říkám si jede na blížící se odbočovací pruh tak ho nechám v klidu. Jenže on si to sune dál přes zebru a chce pokračovat dál. Tak to tedy ne! Lehce jsem mu zavřel prostor a bylo vymalováno. S gestikulacemi se zařadil za mě a jakmile se uvolnilo místo na připojovacím, sjezdu tak vyrazil, opět s gestikulacemi a šup před mě. Jenže to všichni v autě sledovali a jakmile byl přede mnou, tak brzdový světla. A já sešlápnul podladu, ale ne na brzdě, ale na plynu. Panáček se vyděsil a nevěřil jsem tomu, že ta audina má takový odšťuch. Myslel si že mě vybrzdí, ale já jsem ještě přidal. Takovýmu hovadu to klidně načešu, on tam seděl sám a nás tam bylo 6.
Teď si někdo může myslet že jsem nějaký mlaďas, ale už mi bude za chvíli 50 a ještě jsem neměl žádnou nehodu a to jezdím autama už od ZVS a to tak, že skoro denně.